Be visualment caracteritzat per un sostre a dos aigües, protagonista en les línies i volums externs.

Amb un desenvolupament considerable per sota del nivell de terra, obtenint una configuració dels plans d'allotjament molt peculiar, col. locació accesos sota zero, d'altitud a través de nivells d'escales i pistes. A més de reduir la mida visible de l'habitatge, no és una simple dessició formal, a continuació, configura els fluxos de trànsit del propi habitatge i les seves estades de tal manera que als apartats privats són menys afectats segons el anar i vindre diari dels membres del nucli familiar i també redueix la superfície d'aire per transferència tèrmica.

 

vista exterior

L'ampla parcela, que permet l'ús de la rampa d'accés de Sud al soterrani i per tant una certa incidència de llum natural a certs Habitacions per sota de grau que estan oberts a aquest accés. Cap obertures en els nivells de coberta i gairebé lliure de fondalades façanes de Nord, Sud i Oest, està tractant d'optimitzar l'intercanvi de calor amb l'exterior en la mesura del possible i al mateix temps que maximitza la incidència de llum i energia solar tèrmica aportació durant les temporades de freds. Una façana ventilada i el control de la llum del sol a través d'elements emergents i/o mòbils en les temporades calents col·laborar amb l'orientació i l'elecció de materials.

vista interior

Constructivament sorgeix com a sistema de l'estructura principal de lloses que permet una aplicació molt ràpida, la simplificació en la mesura de lo possible, la generaciò dels buits i les obertures completes a nivell de volum conceptual, que pot maximitzar l'actuació del material cru, tant en volum utilitzat en complicacions tècniques d'instal·lació, ensamblatjes, eines i Accessoris. Al final, estalvi running en materials i mà d'obra i en l'altra forma en l'augment en acabats de qualitat, evidents en la qualitat i que també resulten perceptibles en durabilitat i fiabilitat.

 

vista interior

Cada pis de l'habitatge es defineix per a ús específic, a les habitacions de la planta baixa de propòsit general, Saló, Biblioteca i rebost. Espais de soterrani dedicat a específic utilitza com garatge, magatzem, d'emmagatzematge, Office, sala de jocs, sala de reduïda i vegetal interiors dormitoris o personals habitacions.

La superfície pisable és gran i el particionat d'espais molt flexiblea causa de la independència respecte a l'estructura i la configuració de la zona de comunicació verticals, a través d'escalinata doble, situat a l'eix central de l'habitatge.

be00