La nostra feina és una de les nostres passions, i com a tal, hi projectem part de la nostra personalitat i vitalitat.

En un període del mercat on la conjuntura econòmica limita en gran mesura l'autopromoció, veiem una oportunitat per a obrir els ulls a totes les altres formes d'enfocar l'arquitectura residencial. Cases energèticament sostenibles, cuidant orientacions, insolacions, aïllaments, fusteries, materials, tipologies constructives, tècniques de condicionament, configuracions ... tot d'acord als requermients i condicionaments de projecte, de manera que no es encareix l'obra, sinó que s'acuerten terminis i en tot cas, s'abarateixen costos.

Entenem el projecte constructiu o arquitectònic com un servei tècnic cap al client, on li podem oferir, no només el projecte en si mateix com a producte, sinó tota la gestió per dur-lo a terme. Gestionant tota la síntesi i l'execució com una sola entitat, estem en situació de proporcionar projectes claus en mà.

Des de la recerca del terreny o parcel la a l'interiorisme i el mobiliari. Tot connectat a les preferències del client i en contacte continu.

El nostre àmbit de treball va, des de la arquitectura y la tecnologia constructiva pura, fins la gestió de projecte globlal per a una necessitat especifica. Per a bregar amb aço, estem habituats a treballar colze a colze amb constructors, contratistes, industrials, tallers, fusteries... A més tenim com col·laboradors a professionals del interiorisme, diseny industrial, diseny gràfic, marketing y organització d'esdeveniments.

No dubte a pensar en nosaltres si té un projecte globlal que envolta multitud de professions, perque assumir la càrrega de treball d'organitzar i coordinar aquest grup, és sens dubte, el nostre valor afegit.

També realitzem intervencions més localitzades, com reformes, ampliacions, restauracions, renovacions, projectes d'interiorisme, etc.

Amb un bon treball d'organització, de projecte i de control de situació, es pot minimitzar el temps d'execució, tant per a obres llargues com en intervencions puntuals.

Per als nostres treballs és indispensable, però també per encàrrec realitzem infografies, representacions i rutes virtuals, esbossos de concepte, maquetes computeritzades.

El disseny és atra de les nostres passions, i fem incursions en el camp del disseny de mobiliari, ja siga habitat, urbà o industrial.